Tanítsd a mozgás örömét!

Következő ComplexPilates tanfolyamunk 2024.04.13-án indul!
Jelentkezem!
Tasnádi Ágnes

Tasnádi Ágnes

Gyógytornász, gógypedagógus, természetgyógyász

Végzettségeim okán dolgoztam otthonápolásban, rehabilitációs intézetben, fogyatékos gyermekeket  oktató-nevelő intézményekben, egészségügyi szakképző és felnőttképző intézményekben, mellette 15 éven át  vizsgaelnökként és felnőttképzési szakértőként is. 

Alapvetően tanító embernek érzem magam. Szívesen osztom meg anatómiai-élettani-kórélettani ismereteimet, a természetgyógyászati és egészségügyi alapmodul tananyagát, gyógypedagógiai  és mozgásszervi rehabilitációs ismereteket. Mivel a nevelés-oktatás-képzés elképzelhetetlen tananyagfejlesztés, pályázati programok megírása nélkül, ebben a munkában is jártasságot szereztem az évek során, és most is foglalkozom oktatási programok megírásával. 

A ComplexPilates képzésben  nagy örömmel veszek részt, az alapvető anatómiai-élettani kórélettani és egészségnevelési ismeretek megalapozzák a jó szakember gyakorlatát. Meggyőződésem, hogy az egészség megőrzése, a betegségek megelőzése, a betegek gyógyítása, ápolása, gondozása érdekében szükség van olyan szakmai ismeretekre, amelyek  egymást megtámasztva összeépülnek . A  holisztika elvének ebben a tanítási-tanulási folyamatban is érvényesülnie kell. 

Kiktől tanulhatsz még?
Dr. Szikoráné Éva
Okleveles Pilates oktató, sportedző és diplomás közösségi animátor
Tovább
Hollik Lea
Okleveles Pilates oktató, pszichológus hallgató
Tovább