Tanítsd a mozgás örömét!

Következő ComplexPilates tanfolyamunk 2024.04.13-án indul!
Jelentkezem!
Dr. Szikoráné Éva

Dr. Szikoráné Éva

Okleveles Pilates oktató, sportedző és diplomás közösségi animátor

18 évvel ezelőtt találtam rá a Pilates tornára, s már akkor rögtön tudtam, hogy hazaértem. Karrierem során rengeteg formában oktattam pilatest. Dolgoztam együtt nagy és kis létszámú csoportokkal, egyesületekkel, gyermekekkel, kismamákkal, idősekkel, sőt különböző mozgásszervi megbetegedéssel rendelkezőkkel is. A pilates órák mellett évekig oktattam pilates képzésben is, mind elméletet, mind gyakorlatot. Ezen pozitív és negatív tapasztalataim összességéből született meg a ComplexPilates képzés ötlete, amely egy olyan összetett, de mégis egységes tudást hivatott átadni, amellyel a képzésben résztvevők képesek lesznek minden féle típusú és problémájú emberek kompetens tornáztatására és fejlesztésére.

A ComplexPilates módszerét az elmúlt 3 évben a heti 30 magánórámon fejlesztettem ki a hozzám érkezőkkel együttműködve. Vendégeim között az egészségeseken túl többségében sérvproblémákkal, izületi fájdalmakkal rendelkezők vannak, azonban születési rendellenességgel küzdők, illetve stroke-ot elszenvedettek egészségfejlesztésén és helyreállításán is dolgozom. Együtt olyan eredményeket voltunk képesek elérni, amelyről eddig a hozzám érkezők úgy gondolták, hogy sosem lesznek rá képesek. Úgy vélem, ennek a tudásnak az átadása nagyban hozzájárulna a fitt forma megőrzésén túl az általános és speciális egészségfejlesztéshez és megőrzéshez.

A képzés során elsőként a Pilates elmélet órákon találkozhattok velem, majd a gyakorlati képzés során a Pilates gyakorlatát sajátíthatjátok el mellettem. Várlak benneteket sok szeretettel!

Kiktől tanulhatsz még?
Hollik Lea
Okleveles Pilates oktató, pszichológus hallgató
Tovább
Tasnádi Ágnes
Gyógytornász, gógypedagógus, természetgyógyász
Tovább