Tanítsd a mozgás örömét!

Következő ComplexPilates tanfolyamunk 2024.04.13-án indul!
Jelentkezem!

Jelentkezés

A következő képzés időpontja:

2024. április 13.-tól 14 héten és 240 órán keresztül.

Helyszín és időtartam:

A képzés elméleti oktatással indul, melynek helyszíne:

4400 Nyíregyháza,
Ér utca 13.

A tanfolyam hétvégénként 9-16 óráig tart.

Mi a teendőd, ha jönni szeretnél?

1. Jelentkezés

Először is, töltsd ki a jelentkezési űrlapot itt, a weboldalunkon! A főoldalon és itt, a lap alján is megtalálod!

Töltsd fel az önéletrajzodat is! Ezt .doc és .pdf formátumokban teheted meg, legfeljebb 5 MB méretig!

2. Beszélgetés

Ha még nincsen sportedzői, vagy azt kiváltó képzettséged, akkor a megadott elérhetőségeden, telefonon vagy e-mailben megkeresünk téged és leegyeztetünk egy időpontot egy előzetes beszélgetésre. Erre azért van szükség, hogy együtt kiderítsük, való-e neked a ComplexPilates képzés, és hogy pontosan tudd, mit ad neked és hogyan helyezkedhetsz el vele.

3. Szerződés és díjbefizetés

Ha a beszélgetés sikerrel zárult, vagy ha már van megfelelő végzettséged, akkor a következő lépés a tanulmányi szerződés aláírása és a képzési díj 50%-ának befizetése.

Az első részlet összege: 149 999 Ft + Áfa (bruttó 189 865 Ft).

A képzés díjának befizetése történhet készpénzben, vagy utalással a megadott számlaszámra. A fennmaradó összeg a tanfolyamon belül egy előre meghatározott időpontban történik, melyről előzetesen minden hallgatónkat időben értesítünk.

Szükség esetén biztosítunk részletfizetési lehetőséget, amelynek részleteit a tanulmányi szerződés aláírásakor személyesen is meg tudjuk beszélni. Azonban a képzés díját legkésőbb a tanfolyam végéig ki kell egyenlíteni!

4. Tanulásra fel!

Ezek után már nincs is más dolgod, mint részt venni a tanfolyamon és eredményes vizsgát tenni, majd ezután professzionális oktatóként órákat tartani és az itt megszerzett tudással jobbítani mások életét, a sajátoddal együtt! 🙂

Jelentkezési lap

Tájékoztatjuk a tisztelt érdeklődőt, hogy a honlapon megadott személyes adatainak kezelését az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően végezzük.

    Teljes neved:

    E-mail címed:

    Telefonszámod:

    Rendelkezem az alábbi képzettségekkel: